Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا بیرانوند» گلر تیم ملی ایران در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه در رابطه با حماسه سازی در بازی شب گذشته مقابل عمان در جام ملت های 2019 آسیا اظهار داشت: برای چند ثانیه به جام جهانی روسیه و مهار پنالتی «کریستانو رونالدو» فکر کردم، نمی خواستم همه فکر کنند شانسی بود.

خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه نوشت: «علیرضا بیرانوند» سنگربان تیم ملی ایران در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه از مرور خاطرات مهار ضربه پنالتی «کریستانو رونالدو» ستاره تیم ملی پرتغال در جام جهانی 2018 روسیه، پیش از مهار ضربه پنالتی دقیقه ابتدایی دیدار مقابل عمان در جام ملت های 2019 آسیا و زنده نگه داشتن امیدهای تیمش برای فتح عنوان قهرمانی، پرده برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گلر 26 ساله و الهام بخش تیم ملی ایران در دقیقه دوم بازی مقابل عمان، ضربه پنالتی «احمد المحیجری» کاپیتان قرمزها را مهار کرد؛ مهاری که جرقه پیروزی 2 بر صفر و سند راهیابی تیمش به مرحله یک چهارم هفدهمین دوره جام ملت های آسیا بود.
اما بیرانوند در مصاحبه ای اذعان داشت که خاطرات مهار ضربه پنالتی رونالدو در جریان تساوی یک بر یک سال گذشته ایرانی ها مقابل پرتغال در جام جهانی روسیه، به او کمک کرده است تا از وقوع فاجعه ای زودهنگام مقابل عمان جلوگیری کند.
بیرانوند در این خصوص اظهار داشت: بعد از ضربه پنالتی کریستیانو، هواداران از من انتظار دارند که همه پنالتی ها را مهار کنم؛ در واقع، برای چند ثانیه کوتاه، به آن لحظه فکر کردم، با خودم گفتم نباید اجازه دهم همه فکر کنند اتفاقی که در روسیه افتاد، شانسی بوده است.
وی ادامه داد: تنها سعی کردم برای تکرار آن اتفاق در تورنمنتی دیگر تمرکز کنم؛ با این حال در درجه اول، وظیفه من مهار پنالتی ها و کمک به تیم است اما از زاویه ای که من به فوتبال حرفه ای خود می نگرم، هیچ محدودیتی برای رویاهایم وجود ندارد.
پس از اتمام بازی، ویدئوهایی منتشر شد که در آن «سردار آزمون» مهاجم تیم ملی ایران در حالی دیده می شود که مسیر ضربه المحیجری را پیش بینی و به بیرانوند منتقل می کند.
گلر تیم پرسپولیس در این باره تصریح کرد: پیش از آن تصمیم خود را گرفته بودم اما زمانی که سردار علامت داد کاملا از حدس مسیر مطمئن شدم.
تیم ملی ایران به عنوان برترین تیم آسیا در رنکینگ جهانی، از سال 1976 موفق نشده است تا جام قهرمانی معتبرترین تورنمنت ملی قاره کهن را بالای سر ببرد و به اعتقاد بیرانوند، این موضوع همواره باعث آزردگی او و هم تیمی هایش است.
وی در این باره تاکید کرد: صادقانه بگویم ما هر روز به این موصوع فکر می کنیم و در درون قلبمان، این یکی از بزرگترین آرزوهای ما و همه مردم ایران است.
در این بین، «کارلوس کی روش» سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران تحسین و تمجید خود را از دروازه بان بزرگ تیمش پنهان نکرد و اظهار داشت: مهار ضربه پنالتی، ما را در بازی نگه داشت، علی آرامش و اعتماد به نفس ما را برای ادامه بازی هجومی مان، افزایش می دهد.
بیرانوند در پایان خاطرنشان کرد: بعد از نمایشی که در روسیه داشتیم همه از ما انتظار دارند که در اینجا (امارات) قهرمان شویم؛ ما مدت هاست برترین تیم آسیا هستیم و امیدواریم بتوانیم با قهرمانی در جام ملت ها، این جایگاه را تثبیت کنیم؛ آرزوی ما سرافرازی مردم ایران است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا

واشنگتن خواهان مهار پکن در تهران است، اما کارشناسان می گویند این موضوع به این سادگی ها هم نیست.

به گزارش خبرآنلاین نشریه فارن پالیسی در مقاله ای با عنوان "چین واقعاً چقدر بر ایران اهرم دارد؟" نوشت: حتی قبل از اینکه ایران صدها هواپیما بدون سرنشین و موشک را به سمت اسرائیل پرتاب کند، مقامات آمریکایی از چین خواسته بودند تا از نفوذ خود برای متقاعد کردن تهران برای مهار اقدامات تحریک‌آمیز خود و گروه‌های مقاومت در سراسر خاورمیانه استفاده کند.

حمله انتقام جویانه ایران که اولین حمله مستقیم این کشور به خاک اسرائیل بود، ایالات متحده را به استفاده بیشتر از اهرم بالقوه پکن در خاورمیانه ترغیب کرده است. چین مدت‌هاست که بزرگترین شریک تجاری ایران است و مقامات ارشد ایالات متحده از جمله رئیس جمهور جو بایدن، به طور علنی از پکن خواسته‌اند تا به کنترل تهران کمک کند، به ویژه در حالی که ماه‌ها حملات گروه انصارالله در دریای سرخ که توسط ایران تشویق می‌شوند، حمل و نقل جهانی را مختل کرده است. جان آلترمن، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی گفت: « حدود یک سوم از کل تجارت ایران با چین شکل می‌گیرد و این کشور به یک محافظ مهم برای منافع ایران در شورای امنیت تبدیل شده است. به نظر من چین تنها کشوری است که بیشترین توانایی را برای نفوذ بر ایران دارد، اگر بخواهد.»

با افزایش تنش بین اسرائیل و ایران، قانونگذاران آمریکا فشار را بیشتر می‌کنند. در تازه‌ترین اقدام، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قریب به اتفاق قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین را تصویب کرد. این قانون برای هدف قرار دادن شرکت‌های چینی که نفت خام ایران را خریداری می‌کنند و در نتیجه پول را به اقتصاد ایران پمپاژ می‌کنند، طراحی شده است. این لایحه برای تصویب نهایی به سنا منتقل شده است.

جاش گوتهایمر، نماینده دموکرات کنگره گفت: «در حالی که ما اینجا هستیم، ایران از تجارت نفتی خود با چین برای آوردن درآمد ۱۵۰ میلیون دلاری در روز استفاده می‌کند. چین با واردات میلیون‌ها بشکه نفت در روز، ایران را در تجارت نگه می‌دارد و بودجه‌های مهمی را برای برنامه هایی چون توسعه موشکی و تسلیحات هسته‌ای فراهم می‌کند.

اگرچه ایالات متحده به طور فزاینده ای به دنبال چین برای تحت تأثیر قرار دادن ایران است، برخی کارشناسان هشدار می دهند که این موضوع به این سادگی ها نیست.

کمتر کشوری به اندازه چین با ایران روابط اقتصادی قابل توجهی دارد. چین برای بیش از یک دهه بزرگترین شریک تجاری ایران بوده است، یک رابطه طولانی مدت که عمدتا حول محور تجارت نفت بوده است. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳، شرکت‌های چینی واردات نفت ایران را بیش از سه برابر کردند و فروش را به بالاترین حد در ۱۰ سال اخیر رساندند.

اما روابط اقتصادی آنها به لحاظ نفوذ نابرابر است. به عنوان مثال، سال گذشته بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت خام ایران به چین بوده است. با این حال، چین تامین‌کنندگان بسیار دیگری فراتر از ایران دارد و عرضه تهران تنها ۱۰ درصد از کل واردات چین را تشکیل می‌دهد.

پاتریشیا کیم، یکی از همکاران موسسه بروکینگز، به فارین پالیسی گفت: پکن به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری و حامی قدرت بزرگ ایران، از کانال‌های ارتباطی ممتاز با تهران برخوردار است و بدون شک نفوذ بیشتری بر این کشور نسبت به ایالات متحده یا متحدانش دارد.

او افزود: «اگر رهبران چین تصمیم بگیرند رویکرد مداخله جویانه تری اتخاذ کنند، سخت است بگوییم که پکن چقدر می تواند تهران را مهار کند.»

ویلیام فیگوروآ، کارشناس روابط چین و ایران در دانشگاه گرونینگن هلند، گفت: در حالی که چین از نظر فروش و تجارت نفت دارای اهرمی است، استفاده از این اهرم هم از نظر سیاسی و هم از نظر لجستیکی چالش برانگیز است.

به عنوان مثال، پالایشگاه های خصوصی چین که در بازار سیاه فعالیت می کنند، به طور غیرقانونی بیشتر نفت ایران را خریداری می کنند، نه پالایشگاه های دولتی. او گفت که این پالایشگاه‌های خصوصی «به‌شدت دشوار است که کنترل شوند» و کنترل مستقیم واردات نفت ایران از چین را برای پکن چالش‌برانگیز می‌کند.

مقیاس سرمایه گذاری چینی ها در ایران که عمدتاً توسط شرکت های خصوصی هدایت می شود، همچنان یک موضوع آزاردهنده در روابط بین دو کشور است. فیگوئروا گفت که چین به طور مزمن در ایران سرمایه گذاری ناکافی کرده است، که شکایت هایی را از سوی تهران برانگیخته و بر تمایل آنها برای تن دادن به فشار چین تأثیر می گذارد.

*ترجمه: ابوالفضل خدائی

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سیتی ۵-۱ ولوز: با پوکر هالند، قهرمانی نزدیک شد
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • با مهار پنالتی دقیقه۱۰۰ امید ژاپن قهرمان آسیا شد
  • واکنش‌ها به درخشش رونالدو؛ او تا ۷۰ سالگی ادامه می‌دهد!
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • رونالدو، همچنان سوژه جذاب رسانه‌های بزرگ
  • رفتار جونمردانه کریستیانو رونالدو با سادیو مانه
  • راز محبوبیت کریستیانو رونالدو